Érdemes kihasználni a reptéri parkolás nyújtotta előnyöket!

Repülővel utazni egyesek számára kész rémálom, míg mások alig várják, hogy újra a felhők fölé emelkedjenek. Bármelyik tábort erősíti, a repülőtérre valahogy mindenképp el kell jutni, ez pedig gyakran komoly dilemmát okoz.

Repülőtér parkolás kapcsán általában rengeteg kérdés merül fel az utazást megelőzően. Elsősorban azt nehéz eldönteni, hogy hogyan jussunk el a repülőtérre. Főleg a vidékiek vannak gondban, hiszen számukra ez még nagyobb nehézséget jelent. Több alternatíva közül lehet választani, mint például a taxi, azonban egy vidéki számára ennek összege horrorisztikus összegre rúghat. A taxi tehát legfeljebb a fővárosiak esetében jöhet szóba, azonban ekkor hazafelé is nagy valószínűséggel igénybe kell venni a szolgáltatást. A másik opció a tömegközlekedés, ami gyakran zsúfolt, különösen a reggeli órákban, hiszen ekkor nagyon sokan indulnak a reptérre. A zsúfoltság csak az egyik hátrány, még nagyobb probléma, hogy a járatok gyakran késnek, így rosszabb esetben nagyon feszes lehet a repülőgépre való feljutás. A legrosszabb eset pedig az, ha a gépet lekéssük. Ezt jobb nem megkockáztatni.

Kétségkívül a legkényelmesebb, ha autóval igyekszünk a reptér felé, mivel így nem kell máshoz igazodni és nem kell egy vagyont sem kifizetni taxira. Az Európa Repülőtéri parkolóban a teljes terület kamerával megfigyelt. Ezenkívül elektromos autó töltésre is van lehetőség. A gépjármű leparkolását és némi adminisztrációt követően a szakemberek klimatizált kisbusszal szállítják el a kért terminálhoz. Visszafelé fel kell hívni a parkolót és pár percen belül megérkeznek a kollégák, hogy visszaszállítsák autójához. Ha szeretné egyszerűen megoldani a reptérre való eljutást, akkor a legjobb opció, ha igénybe veszi az Európa Repülőtéri parkoló szolgáltatásait.