Gyorsan ható fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra

Ha kimondjuk, hogy migrén, akkor az emberek egy része pontosan tudja, hogy miről beszélünk, hiszen hazánkban minden tizedik embert érint ez az idegrendszeri betegség. A statisztikák alapján háromszor több nőt érint, mint férfit. Ráadásul az erős, gyakran pulzáló fejfájás különféle kísérő tünetekkel is együtt járhat.

Fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra nem feltétlenül egy kapszula. Sőt, sok esetben a különféle tabletták egyáltalán nem hatnak, sőt nagy mennyiségben komoly gyomorégést idézhetnek elő. A migrénre sajnos nem létezik olyan gyógymód, mellyel teljes mértékben meg lehetne szüntetni a panaszokat. Leginkább olyan alternatívák vannak, melyek célja a prevenció, vagyis megelőzés. Ezekkel a módszerekkel nem csupán megelőzni lehet a migrénes rohamokat, hanem akár enyhíteni is lehet azok gyakoriságát, valamint intenzitását. Az akupunktúra kiváló kiegészítő kezelés lehet, de akár megelőzésként is alkalmazható. A pihenés sokak esetében jelenthet megoldást, különösen, ha a gyógyszerek sem segítenek. A csendes, sötét szobában való pihenés nagy segítséget jelent, hogy a fájdalom mielőbb megszűnjön.

A Dolixir is hamar enyhülést hozhat, mely egy természetes fájdalom- és gyulladáscsökkentő készítmény. A spray kiszerelésnek köszönhetően egyenesen a probléma forrásán lehet alkalmazni. Mivel hamar felszívódik, ezért gyors enyhülést hozhat. Nem csupán természetes összetevőket tartalmaz, hanem mellőz minden olyan káros anyagot, mely negatív hatással lehet a szervezetre. Mindezek mellett nem árt, ha megfigyeljük a szervezetünket és ha valamiről pontosan tudjuk, hogy migrént okozhat, például bizonyos élelmiszerek, akkor azokat célszerű mellőzni az étrendből. Nem csak ételek, hanem akár bizonyos szagok is okozhatnak migrént, így erre is érdemes odafigyelni.