Hajfesték márkák és a hajfestés szabályai

A hajfestés a legelterjedtebb szépségápolási forma, melyet jól bizonyít, hogy manapság a nők többsége előszeretettel változtatja a hajszínét. Vannak, akik szakemberre bízzák a dolgot, míg mások otthoni körülmények között kerítenek sort a színváltásra. Gyakran merül fel a kérdés, hogy melyik a legjobb hajfesték márka, erre azonban nincs egy mindenki számára általános jó válasz.

Hajfesték márkák terén hatalmas a kínálat, ami egyáltalán nem könnyíti meg a vásárlók dolgát. Örök kérdés, hogy melyik márka a legjobb nem lehet válaszolni, mivel ugyanaz a hajfesték minden hajon kicsit másként mutat. Lehet, hogy a barátnőd számára az egyik márka tökéletesen beválik, azonban könnyen lehet, hogy nálad nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Érdemes kísérletezni, hogy nálad mi az, ami beválik. A L’oreal évtizedek óta az egyik vezető márka szépségiparban. előadású hatalmas kínálattal rendelkezik, így nagy valószínűséggel a választékban megtalálod a számodra tökéletes árnyalatot.  A másik szintén népszerű választás a Garnier, mely szintén széleskörű választékkal rendelkezik, így kizárt, hogy ne találd meg, amit keresel.

Vannak olyan márkák, melyek kifejezetten az extrém színeikről ismertek, vagyis semmi akadálya, hogy ki tudja a tömegből. Ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes a fodrászoddal is konzultálni. A hajfesték kiválasztásában ugyanis nagyon fontos szempont a hajad állapota és típusa. Bármilyen márka mellett döntesz, először érdemes kis területet befesteni, hogy lásd jelentkezik-e allergiás reakció. Ha igen, akkor jobb, ha egy másik típusú festéket választasz. Egy jól megválasztott hajszín nem csupán a külsődön változtat, hanem sokat dob az önbizalmadon is. Ha hosszú dús hajjal rendelkezel akkor elképzelhető, hogy nem egy, hanem két doboz hajfestékre lesz szükséged a teljes fedés érdekében.