A pincérhívó rendszere nyújtotta előnyök

Manapság a vendéglátásban egyre nagyobb problémát jelent az állandó munkaerőhiány. Az étterem hírnevét is rontja, ha a vendégnek hosszú ideig kell várnia arra, hogy valaki végre kiszolgálja. Egy egyszeri beruházással végleg meg lehet oldani ezt a problémát.

Pincérhívó rendszerek egyre több helyen megtalálhatók, ami nem csoda, hiszen rengeteg problémára megoldást jelentenek, illetve a vendégek is kedvelik ezt az innovatív megoldást. Alkalmazásukkal nem csak elégedettebbek lesznek a vendégek, hanem a költségeket is csökkenteni lehet. A felszolgálók pontosan látják, hogy melyik asztalhoz és mikor hívják őket, így nem kell folyamatosan a vendégeket sasolni vagy feleslegesen oda menni egy-egy asztalhoz. Csúcsidőben így hatékonyan enyhíthető a leterheltség. Emellett ezzel az egyszerű módszerrel a munkaerőhiány okozta problémákat is ki lehet küszöbölni. A rendszer alkalmazásával, ahogy helyet foglalt a vendég és kiválasztotta, hogy mit szeretne fogyasztani, egy gombnyomással hívhatja a felszolgálót. Ha újabb rendelést szeretne leadni, akkor nem kell integetni vagy kiabálni, csak újra megnyomni a gombot.

Nem csak a vendégek, hanem az étterem számára is előnyös a pincérhívó rendszer alkalmazása. Egyrészről, ahogy fentebb is említettük, költségcsökkentő szerepe is van, hiszen ugyanazt a munkát kevesebben is el tudják végezni. Emellett többé nem kell attól tartani, hogy valamelyik vendég elfelejtődik. Nem csak a vendégek, hanem a konyha is tud jelezni a felszolgálónak, így késlekedés nélkül ki lehet vinni az ételt a vendégnek. Egy jól beállított pincérhívó-rendszer segítségével nagymértékben megkönnyíthető és gyorsítható a felszolgálók munkája. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a penztargepuzlet.hu weboldalra!