Kérjük specialisták segítségét az ipari sátor kiválasztásához

Mezőgazdasági vállalkozások, állattartó üzemek és bármilyen egyéb ipari létesítmények vonatkozásában a megfelelő eredmények elérésében az egyik legnagyobb jelentősége a különböző folyamatok zökkenőmentes lefolyásának van. Óriási dilemmát jelenthet például a raktározás kérdésének megoldása, főképp, amikor hirtelen lép fel kapacitásigény.

Szerencsére a technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már egy ipari sátor alkalmazásával könnyedén úrrá lehetünk a problémán. Bizonyos esetekben persze optimálisabb megoldást jelent egy hagyományos téglaépület, ugyanakkor a legtöbbször hosszú távon is ki tudjuk használni az ipari sátor előnyeit. Kis-, illetve nagykereskedelmi vállalkozások vonatkozásában ugyan általában nincs túlságosan nagy jelentősége a mobilitásnak, ám például a földművelés esetében ez kulcsfontosságú tényező lehet. Elég, ha csak arra gondolunk, mekkora segítséget jelent, ha a betakarított terményeket nem kell nagy távolságokra elszállítani. Egy ipari sátor lebontása és áttelepítése ugyanis akár 2-3 nap alatt is megoldható.

Fontos szempont továbbá a bekerülési költség is. Tekintettel arra, hogy egy ipari sátor akár évtizedeken keresztül is kiszolgálhatja igényeinket, összességében sokkal alacsonyabb kiadást jelent, mint egy fixen telepített téglaépület. Emellett azt is érdemes szem előtt tartani, hogy szorult helyzetben azonnali segítséget jelenthet, valamint telepítése gyakorlatilag bármilyen felületre megoldható. A legfőbb kérdést tehát az jelenti, milyen kritériumok alapján történjen az ipari sátor kiválasztása. Nos, bár a kapacitást illetően mi magunk is végezhetünk precíz kalkulációkat, mégis a legszerencsésebb, ha ezt a folyamatot profi szakemberekre bízzuk. Egy helyszíni felmérést követően rövid időn belül megkapjuk az ajánlatot és természetesen a tároló felállítását is elvégzik, ha úgy kívánjuk.