Kutyakiképző képzés, ahol a legnagyobb hazai szakértők oktatnak

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az országszerte megszervezett kutyakiképző képzések. A szervezők nagyjából hasonló tanfolyamokat szerveznek a tudásanyagot illetően, s talán az anyagiakban sincs olyan számottevő különbség. Ám egy valamiben biztos, hogy az Akela Kutyaiskola oktatása eltér a többitől!

Az itt szervezett kutyakiképző képzés előadó repertoárja ugyanis az ország legelismertebb szakértői gárdájából tevődik össze. Kutyakiképzők, tenyésztők, kutyaviselkedés-szakértők, állatorvosok, állatmentők, egyszóval a szakma krémje dolgozik azért, hogy a kutyakiképző képzésen résztvevők a lehető legtöbb tudással távozzanak, tanúsítvánnyal a kezükben. Az oktatás elméleti és gyakorlati részből tevődik össze. Míg utóbbi kis létszámú csoportokban, Pesten és annak környékén kerül megszervezésre, addig az előbbi online kereteken belül történik.

Az Akela Kutyaiskola a kutyakiképző képzések végeztével is a résztvevők rendelkezésére áll. Szakmai gyakorlatokkal, előadásokkal, továbbképzésekkel járulnak hozzá az érdeklődők folyamatos fejlődéséhez vagy tudásuk szinten tartásához. A jelentkezők különböző kutyakiképző képzések között választhatnak, melynek sikeres teljesítése után sorszámmal ellátott tanúsítványt kapnak. A tanfolyamok elméleti tudásanyagáról címszavakban tájékozódhatnak az adott képzés leírásában, vagy a kutyaiskola munkatársai révén. A jelentkezés az akelakutyaiskola.hu oldalon található űrlap kitöltésével már kezdetét is veszi. Az Akela Kutyaiskola számos kedvezmény igénybevételére nyújt lehetőséget, erről is a kutyakiképző képzések leírásában tájékozódhatnak az érdeklődők. Szakemberré csak azok válhatnak, akiknek jó mestereik voltak, ez a kutyaiskola pedig a legjobbakat biztosítja! Jelentkezzenek mielőbb!