Osztálykirándulás a kisvárdai EKO Parkban

A zöld táblákon szép lassan kirajzolódni látszik a díszes VAKÁCIÓ felirat. Ez pedig nem csupán a tanév végének közeledtét és a bizonyítványosztás idejét jelzi, hanem bizony az osztálykirándulásokét is. Ugyanis számos tanár véli úgy, hogy egy kellemes kirándulás méltó befejezése egy nehéz tanévnek.

Egy osztálykirándulás megszervezése összetett és időigényes feladat. A pedagógusok igyekeznek olyan helyekre eljuttatni a gyermekeket, ahol játszva tanulhatnak, élményekkel gazdagodhatnak, megismerkedhetnek új dolgokkal, a világ eddig számukra idegen területeivel. Persze mindez legyen belátható távolságra, megfizethető áron, és az sem hátrány, ha eltérő korosztály számára is egyformán érdekes. A kisvárdai EKO Park megfelel a fent felsorolt kívánalmaknak. A naturpark ugyanis kellemes kikapcsolódást biztosít az érdeklődők számára, a természet lágy ölén. A látogatás során megismerkedhetnek a különlegesen gazdag állat- és növényvilággal, mindezt a jó levegőn, séta közben.

Az EKO Park megfelel bármilyen osztálykirándulással szemben felállított követelménynek, mert itt a környezet- és társadalomismeret, a történelem és a kultúra egyaránt felfedezhető, megismerhető. Különböző törzsek hagyományai és életmódja elevenedik fel a Göncölszekér csillagképében kialakított területen. Az EKO Park animátorai pedig gondoskodnak arról, hogy a hallottakat és látottakat élményekkel együtt építsék tudatukba a látogatók. Az ekopark.cinemaqa.hu weboldalon megtalálható elérhetőségeken további információkat szerezhetnek a pedagógusok és a szervezők segítenek az osztálykirándulás részleteinek kidolgozásában is. A jegyek online megvásárolhatók. Érdemes a parkon túl is megismerni a várost, ugyanis számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget tartogat, melyek szintén szerves részét képezhetik egy vidám osztálykirándulásnak. Szervezzék meg időben, hogy a gyerekek egy felejthetetlen osztálykirándulással zárhassák a nehéz tanévet!