Válaszd a Hévíz Lorabel Apartmanházat, ha ki akarod pihenni a hétköznapi rohanást!

Az állandó mókuskerék, folyamatos munka, háztartásvezetés, gyerekekkel való foglalkozás könnyen lemeríti az embert és idővel könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkban. A kiégés manapság számos embert érintő probléma. Olykor mindenkinek szüksége lenne egy kis környezetváltozásra és kikapcsolódásra.

Hévíz apartman foglalás jó alternatíva lehet, ha szeretnénk, hogy a szállás mindennel felszerelt legyen. A Lorabel Apartmanház minden egyes apartmanja önálló lakosztály is egyben, így a pihenés garantált. Senki sem zavar, csak a pihenésre kell itt koncentrálni. Ezt pedig az apartman felszereltsége is lehetővé teszi. A lakosztályokhoz az önálló konyha mellett fürdőszoba és WC is tartozik. Az alapfelszereltséghez a mikró, vízforraló és fagyasztós hűtő is hozzátartozik. Nem csupán családoknak, baráti társaságoknak, hanem pároknak és egyedülállóknak is kiváló választás. A tágas apartmanban a vendégek elsősorban az extra széles, komfortos ágyakat dicsérik, melyek gerincvédő zónákkal ellátott orvosi matracokkal vannak ellátva, így a hát- és derékfájással küzdők számára kész felüdülést jelent.

A kényelmes, otthonos szállás mellett a számos program és látnivaló is Hévíz mellett szól. A Hévízi tó a város legnagyobb vonzereje, ugyanakkor a Balaton is nagyon közel van, akárcsak Keszthely, amely szintén rengeteg programot és látnivalót tartogat. A város sétálóutcáján, a Rákóczi utcán is érdemes végig sétálni, akár babakocsival is, mivel a terep csak enyhén emelkedik, így könnyű rajta közlekedni. Ha nem csak sétálni szeretnénk, hanem az aktív programok sincsenek ellenünkre, akkor akár kerékpárt is bérelhetünk. Célszerű több napot a városban tölteni, hogy minél több program és látnivaló beleférjen.