Az OPI körömlakk tartós eredményt biztosít

A hölgyek esetében már régóta kiemelt figyelem kerül a kezek és a körmök ápolására, valamint díszítésére. Utóbbi kapcsán ma már számtalan különféle technika közül válogathatunk, ezek között pedig akad olyan opció is, ami akár hetekig is tartós marad, ám az épített megoldások kivitelezése minden esetben szakember közreműködését igényli, amire nem mindig tudunk időt szakítani.

Ilyen esetekben az OPI körömlakk kiváló alternatívát jelent. A világ egyik vezető márkája kiemelt hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre, ennek eredményeképp pedig a kínálatban megtalálható kiegészítők használata rendkívül egyszerű, mindemellett ráadásul hihetetlenül időtálló. Természetesen bármikor határozhatunk úgy, hogy a komplett manikűr végén tetetjük fel a színt, ám ha otthon szeretnénk ezt saját kezűleg megoldani, az OPI körömlakk segítségével ezt könnyedén megtehetjük. Ilyenkor két dologra kell nagyon odafigyelnünk. Az egyik a körmök megfelelő előkészítése. Vágjuk a kívánt hosszra őket és ne feledkezzünk meg az élek lereszeléséről sem.

Miután ezzel megvagyunk, következhet az alapozó felvitele. Erre a lépésre gyakorta nem kerül elegendő hangsúly, ugyanakkor az OPI körömlakk kifogástalan tapadásához ez a mozzanat kulcsfontosságú. Szerencsére mindössze pár percet vesz igénybe és a száradás is gyorsan végbemegy. Az alapozó segít a körmök egyenetlenségeinek eltüntetésében is és nem csak a rögzítést segíti elő, hanem a tónusok is sokkal élénkebbé válnak hatására. Az OPI körömlakk felkenéséhez tanácsos a gyártó speciális ecsetjét használnunk, ezzel ugyanis sokkal precízebb mozdulatokat végezhetünk. Ügyeljünk rá, hogy felesleget minél gyorsabban távolítsuk el a bőrünkről. Miután megvagyunk, következhet az áttetsző fedőlakk, ami kellő védelmet biztosít, akár egy egész héten keresztül.